dissabte, 21 de juny del 2008

Premi "Fer Comarca" 2007: Col·lectiu de Dansadors de la Vall d'Albaida







L'IEVA ha volgut atorgar el seu premi "Fer Comarca" en l'edició de 2007 a l'Aplec deDanses de la Vall d'Albaida, coincidint amb el seu 30 aniversari. Una trobada imprescindible que cada any se celebra en un poble de la nostra comarca.
El premi, concretament, va a parar als representants dels 10 pobles que l'iniciaren el 3 de setembre de 1978, data d'una primera edició que tingué lloc a Quatretonda: Agullent, Albaida, Alfarrasí, Bèlgida, Bocairent, Montaverner, Ontinyent, el Palomar, la Pobla del Duc i Quatretonda.
L'aplec ha donat a conèixer la nostra comarca dins i fora d'ella, ha vertebrat de manera admirable una Vall d'Albaida que era desconeguda per a la major part dels seus habitants i ha ajudat a mostrar el camí a altres vessants culturals. A tots els valldalbaidins ens ha fet pensar en clau comarcal.
Este reconeixement es fa extensible al Comité Consultiu del I aplec, al Grup de Danses de Quatretonda, i simbòlicament de manera ben especial a totes les persones impulsores de la idea i organitzadors de la primera trobada de danses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada