dissabte, 21 de juny del 2008

VII Premi d'Investigació

El VII PREMI D'INVESTIGACIÓ va ser convocat el 2008.


Guanyador: Víctor Agulló Calatayud, Professor de sociologia de l’Esport en la Facultat de Ciències de l’Activitat Fisica i Esport de la Universitat de Valencia,
i Gregorio González Alcaide, Historiador, Biblioteconomista i Documentalista.


Projecte d'investigació: “Els esports tradicionals a la Vall d’Albaida” .




El jurat en aquesta edició el formen, sota la presidència de Mª Josep García, presidenta de l’IEVA, els patrocinadors l’alcalde d’Ontinyent o persona en qui delegue, el President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida o persona en qui delegue, i Vicent Ortiz, Cap de Secretaria i Obra Social de CaixaOntinyent.


En representació de la comunitat científica, hi participen


Dolors Benavent Alfonso, professora de Llengua i Literatura i Cap d’Estudis a l’IES Jaume I d’Ontinyent.


Miquel Francés Domènec
, professor titular de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, Director del Taller Audiovisual de la Universitat de València, i coordinador dels Servicios Audiovisuales de las Universidades Españolas.


Damià Mollà Beneyto
, professor de sociologia a la Facultat d’Econòmiques de la Universitat de València, guanyador juntament amb Eduard Mira del premi d’assaig Joan Fuster amb el treball 'De impura natione' i autor de diverses publicacions.

Luis Miguel Pastor Garcia
, professor Titular de Biologia Celular, coordinador del Màster Universitari de Bioètica, coeditor de Cuadernos de Bioética del departament de Biologia Celular de la Facultat de Medicina de la Universidad de Múrcia.

Francisco Puig Blanco
, llicenciat en Ciències Econòmiques i empresarials, professor del Departament de Direcció d’Empreses 'Juan José Renau' de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, i guanyador del Vé Premi d'Investigació de l'IEVA amb el treball 'La deslocalització industrial a la Vall d’Albaida. Un estudi per a superar-la'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada