dimecres, 17 de juny del 2009

Naix l'Institut d'Estudis de les Valls de Mariola


Un seguit d'entitats i persones dels pobles de l'Alcoia, El Comtat i la Vall d'Albaida que recauen en la serra de Mariola i la Canal de l'Alt Vinalopó han decidit unir els seus esforços per a crear un nou Institut d'Estudis propi: L'Institut d’Estudis de les Valls de Mariola


L’àmbit geogràfic d'aquest institut, com hem dit, comprèn els pobles de Biar, la Canyada, el Camp de Mirra, Beneixama, Banyeres de Mariola, Bocairent, Alfafara i Agres.
Poden formar part de l’IEVM tant socis particulars com associacions, mogudes pel desig d’estudi i de col·laboració amb una entitat supralocal que té com a fi donar a conéixer activitats i elaborar estudis i investigacions en tots els pobles que formen part d’aquest institut.
Actualment, l’IEVM es troba en procés de redacció d’estatuts i la seua posterior donada d’alta.


Han obert un nou web que volen que siga un futur lloc d’encontre i un punt d’informació on trobar totes les activitats desenvolupades a aquests pobles.


Per a totes les associacions i particulars interessats en formar part de l’IEVM, la propera reunió tindrà lloc al Centre Cultural de Beneixama el diumenge 12 de juliol, a les 11.30 h.
Institut d’Estudis de les Valls de Mariola: http://ievm.cat/


Per la nostra l'IEVA estem oferint-los tot tipus d'ajuda per tal que este feliç naixement puga donar un bon fruit. Els nostres interesos són comuns, fins i tot compartim un dels pobles d'actuació, com es Bocairent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada