dissabte, 27 de febrer del 2010

Sopar anual de l'IEVA

L’IEVA celebra, un sopar de sòcies i socis, pam dalt pam baix, cada equinocci de primavera. Enguany serà el divendres 12 de març, tot coincidint amb la celebració del III Congrés de l’IEVA.

El sopar es realitzarà a l’IES “El Vermellar” de l’Olleria per l’empresa, amb l’actuació de l’actriu ‘Mariua’. Durant el sopar es presentarà l’edició en valencià del llibre sobre el pintor José Segrelles que s’ha realitzat per commemorar el 125 aniversari del seu naixement.

Quan finalitze el sopar es farà l’entrega del Premi “Fer comarca 2010” que atorga tots els anys l’institut d’estudis a una persona, col·lectiu o entitat que ha destacat per la seua tasca per la comarca. Enguany, després de valorar totes les propostes presentades, s’ha considerat atorgar-lo a l’agullentí Emili Casanova Herrero, Doctor en Filologia Hispànica, atesa la seua important i ininterrompuda dedicació personal al treball per la Vall d’Albaida des dels anys setanta del segle passat fins als nostres dies.

Si esteu interessats a assistir (sigueu associats o no), no espereu a l’últim dia per fer les vostres reserves. El preu del sopar és de 20 euros per persona. Hem ajustat el preu als temps que corren. Telefoneu a la tresorera de l’IEVA 670 965 692 i feu el vostre ingrés al núm. de compte de l’IEVA: 2045 6101 98 3000245523, abans del 9 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada