dissabte, 19 de febrer del 2011

SOPAR ANUAL DE L'IEVA

Com que l’any ja fa quasi dos mesos que va rodant, pensem que després de l’assemblea ara toca ajuntar-nos al voltant d’una taula ben parada, amb estovalles, conversa, menges agradoses, companyies i projectes a compartir.

És per això que hem convocat el sopar anual de l’IEVA, que enguany serà la nit del 25 de febrer a les 22 h, al Restaurant Casa Rural El Pansant d’Albaida.

Com és habitual (i ja deien els clàssics casolans que “més val perdre un amo que un costum”), aprofitarem la trobada per a lliurar el Premi Fer Comarca que cada any atorga l’IEVA a una persona, col·lectiu o entitat que haja destacat per la seua tasca en favor de la comarca.

A més, tot coincidint amb el tema central del nostre calendari d’enguany, la temàtica gastronòmica del sopar se centrarà de les receptes de cuina extretes de les rondalles d’Enric Valor que hi hem publicat.

Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés del preu (23 euros) al núm. de compte de l’IEVA 2045 6101 98 3000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 23. No us encanteu que després tot són presses i correres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada