dissabte, 26 de març del 2011

X Fira de les Cultures, enguany a l'Olleria

La Fira de les Cultures (pdf) que cada any proposem des de l'IEVA arriba enguany a l'Olleria, diumenge dia 3 d'abril. Amb aquest, són ja deu anys els que ens fem avant amb aquesta iniciativa, pensada per a acostar les realitats culturals en què convivim i allunyar els tòpics estèrils.
Els dies anteriors, 1 i 2, tindran lloc les Jornades d'Educació Intercultural, que es realitzaran al CEIP Isabel La Católica, també de l'Olleria. En la sessió de divendres de vesprada ens visitarà Juan Francisco Morcillo, amb la ponència "Integrar culturas. Cuando lo acromático se tiñe de multicolor". Per al dissabte hi haurà una ponència i una experiència sobre "la ràdio solidària". Les inscripcions a la jornades es poden fer fins dilluns 28 de març, a través de la web del CEFIRE.
Esperem trobar-nos a l'Olleria. I esperem que a l'altra setmana, dissabte 16, ens vulgueu acompanyar en la gran festa per la llengua que se celebra a Atzeneta d'Albaida, amb la Trobada d'Escoles en Valencià de la Vall d'Albaida. L'IEVA hi participa activament, i ens faria goig que ens visitàreu la paradeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada