dimarts, 26 de juliol del 2011

A la fresca de Benigànim


Una setantena de persones ens vam ajuntar dijous passat a Benigànim, en el sopar estiuenc que instaurarem com a 'sopar d'estiu' o 'sopar a la fresca'. Quin nom preferiu? Parlem-ne.

El cas és eixe, que vora setanta persones vam compartir taula i converses a la lluna de Benigànim, a partir d'una convocatòria feta per a ajudar a donar a conéixer el nostre Institut, i pel gust d'ajuntar-nos i xarrar. Una experiència molt gratificant.

La primera part va acollir encara algunes persones més, per escoltar la presentació del llibre 'La veu de la memòria. Pep Gimeno Botifarra'. L'autor, Toni Martínez, va perfilar les línies mestres del treball, va projectar algunes fotografies incloses en el llibre i vam poder escoltar un parell de cançons enregistrades en la presentació, l'octubre passat, del segon disc de Botifarra. El cantaor de Xàtiva, nét de Benigànim, féu la seua participació com millor sap: cantant. Acompanyat de Néstor Mont va oferir una mostra del seu llarg repertori, un concert en 'petit comité' que es va reproduir acabat el sopar, fora de programa i amb el valor afegit de la proximitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada