dijous, 10 de novembre de 2011

El món editorial a debat

I arriba la tercera de les jornades del cicle "LA VALL D'ALBAIDA: DES DE SANCHIS GUARNER I ENRIC VALOR A L'EDICIÓ ACTUAL DE LLIBRES". Aquesta la dediquem a analitzar l’estat actual del món editorial, immers en un procés de canvis veloços i de necessitat d’adaptació urgent.

La cita: dissabte 26 de novembre al Centre Cultural de la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent (carrer Gomis, núm. 3 d’Ontinyent).

Programa:

10.00 h: Presentació de la Jornada

10.15 -11.15 h: Conferència de Jesús Figuerola Lamata, president de l’Associació d’Editors del País Valencià. L’EDICIÓ DE LLIBRES AL PAÍS VALENCIÀ.

11.30 - 12.30 h: Taula Redona, L’ESTAT DE L’EDICIÓ DE LLIBRES ALS DIFERENTS ÀMBITS. PREVISIONS DE FUTUR. Intervindran: Marc Gomar, periodista; Oriol Izquierdo, Director de la Institució de les Lletres Catalanes, Vicent Berenguer, escriptor, i Lluís Miquel Pèrez, editor. Modera: Josep Albinyana.

12.45 - 13.45 h: Taula Redona, L’EDICIÓ EN PAPER I DIGITAL A LA VALL D’ALBAIDA. Intervindran: Àngel Company, escriptor, traductor i autoeditor; Abel Soler, historiador; Ximo Soler, llibreter; Emili Juan, bibliotecari. Modera: Josep Sanchis.

En acabar les intervencions dels convidats, es deixarà un temps per al debat.

A les 14.00 h hi haurà un dinar. Aquells que s’hi vulguen quedar a dinar per 12 euros, ho haurien de comunicar al telèfon 670965692 un dia abans com a mínim, el 25 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada