dijous, 29 de desembre de 2011

Informació sobre les actes del III CongrésEl DVD de les actes del III Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida va ser presentat en públic i repartit als assistents el dia 29 de gener a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. A la convocatòria de l’acte de presentació es féu saber també que el material i els certificats de participació estarien a la nostra seu social a disposició de tots aquells que no hi hagueren pogut assistir.

Ara volem recordar a totes les persones que van ser congressistes, que el DVD de les actes i els certificats corresponents els els podem enviar per correu postal, pagant contra-reembossament, això sí, els costos de l’enviament a més de l’import del DVD (10 euros). Les persones associades a l’IEVA, que tenen dret a un exemplar de les actes de franc, haurien de pagar només els costos del correu.

De totes maneres, el material també es pot recollir personalment a la nostra seu (al carrer de Sant Francesc, núm. 8, 3r d’Ontinyent), els dimarts i dijous de matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada