dimarts, 7 de febrer del 2012

Enric Valor, un nou llibre per a saber-ne més

El 12 de juny de 2011, Agullent acollia la primera de les tres jornades literàries que vam dedicar a dos dels homenots de les nostres lletres: Enric Valor i Sanchis Guarner. La d'Agullent va anar especialment adreçada a l'estudi i el record de l'escriptor de Castalla, tan arrelat també a la població valldalbaidina. En aquella jornada hi van intervindre Joan Olivares, Francesc Mompó, Vicent E. Belda, Emili Casanova i Ramon Haro. També hi vam poder escoltar les participacions de la néta de Valor i professora de la UJI, M. Lluïsa Gea Valor, del professor de la Universitat Rovira i Virgili, Xavier Ferré, i de Joan Oleza, professor insigne de la Universitat de València.
Aquestes intervencions (a excepció de la del professor Joan Oleza) es recullen ara en el llibre "Enric Valor: lingüista, novel·liste i rondaller" que acabem de publicar a través de l'editorial Denes, amb la col·laboració de l'Ajuntamentr d'Agullent.
El volum compta també amb altres estudis que hi hem incorporat. Així, hi figuren treballs de Vicent Escrivà, Josep Daniel Climent, Pere Riutort, Vicent Garcia Perales, Vicent Moreno, Honorat Ros i Verònica Cantó.

Aquesta nova publicació és gratuïta per als socis de l'IEVA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada