dimarts, 14 de febrer del 2012

Sopar de l'IEVA 2012

El tradicional sopar que l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida organitza anualment té ja data i lloc: divendres 24 de febrer, al restaurant Font Jordana d’Agullent.

Un any més, socis i sòcies de l’IEVA ens trobarem ajuntats per les taules i les menges, acompanyats de representants de diverses entitats i organismes de la nostra comarca i de tot aquell que ens hi vulga fer companyia, per compartir una nit de bon menjar i bona sobretaula.

La part gastronòmica de la vetlada serà un reflexe de les receptes d’aquesta secció del nostre Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia d’enguany, dedicada a la cuina francesa. És per això que el cuiner de la sala, Luís Engo, i el nostre company Casimir Romero, responsable gastronòmic en l’edició del calendari, han preparat un menú de profundes ressonàncies gal·les.

Aprofitarem la trobada per presentar l’última llibre que hem editat: “Enric Valor: lingüista, novel·liste i rondaller”, un volum que recull la jornada que vam dedicar a l’escriptor, justament a Agullent, i altres treballs relacionats amb Valor. Els socis podran aprofitar per recollir els exemplars que els corresponen de manera gratuïta.

L’altre punt central de la nit serà el lliurament del Premi Fer Comarca, que cada any lliura el nostre institut a persones o entitats que destaquen en la seua tasca en defensa i promoció de la cultura que identifica la nostra comarca.

El preu del sopar és de 22 euros, i per assistir-hi cal fer l’ingrés corresponent (amb indicació dels noms) al número de compte corrent 2045/6101/98/3000245523 abans del dia 22 d’aquest febrer. A més, s’ha de confirmar l’assistència al telèfon 670965692.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada