dijous, 24 de maig del 2012

El Calendari de 2013 convida a la col·laboració


L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida treballa en l’edició del pròxim Calendari de Gastronomia, Tradicions i Festes de la Vall d’Albaida. Després de tractar en les primeres dotze edicions el cicle festiu de la comarca, l’any 2013 el Calendari anirà dedicat a l’estreta relació que existeix entre treball i festa. Així, l’espai que dediquem a cada mes tractarà una de les nombroses activitats econòmiques que són necessàries per tal que, amb el treball dels respectius professionals, el públic i els festers gaudisquen de les celebracions.

Aquesta publicació és molt més que un calendari convencional, atés que també commemora les efemèrides més destacades de la Vall d’Albaida. En 2012 ha tractat el bicentenari de la Guerra del Francés que ara mateix estem commemorant, i l’any 2013 es tractarà el 75 aniversari de la Guerra Civil a la nostra comarca.  

El Calendari s’ha convertit en la publicació estrella de l’IEVA que, any rere any, no pot faltar en les cases dels valldalbaidins. Enguany el dissenyarà l’albaidí Vicent Esplugues. Ara des de l’equip de redacció convidem a aportar-nos informació diversa i actualitzada dels 34 municipis de la comarca.
 
És per això que invitem tot lo món a fer-se partícip d’aquesta publicació i a enviar-nos, fins al dia 10 de juny a través del correu electrònic ieva@ieva.info totes aquelles dades que considereu interessants de les vostres associacions, entitats i localitats com ara aniversaris destacats, commemoracions programades o les dates de les festes a celebrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada