dimecres, 4 de juliol del 2012

A la fresca de Bocairent


Indiscutiblement hem arribat a l’estiu, temps en què tot lo món viu. Però tot i la calor d’aquests darrers dies no ens hem despistat i hem organitzat el soparet a la fresca, una idea encetada l’any passat, amb un molt bon resultat.
És una convocatòria a socis (i no socis) a una trobada relaxada, una versió estiuenca (també en el sentit festiu de la paraula) del sopar anual de la nostra entitat, però ara al ras. Enguany ho farem tot buscant la frescor de Bocairent i la complicitat de la nit. Apunteu: això serà el divendres 13 de juliol, al Centre d’Interpretació Turística de Bocairent.

Abans de sopar, a les 19.30 h, aprofitarem per a presentar allà mateix la revista de música i cultura popular Caramella, amb la participació de Josep V. Frechina, coordinador de la publicació. I això vol dir, també, que la sobretaula del sopar la volem musical i participativa. Porteu instruments, cançons, rondalles... o almenys ganes de sarau I borina. Nosaltres, de moment, ja hem comboiat alguns amants i practicants del cant i de la música.

Per al sopar, necessitarem saber quant de menjar hem de fer i quantes cadires hem de posar. Aviseu-nos i tot serà molt més fàcil per a tots. El preu és de 10 eurets. Podeu fer la reserva directament al Centre d’Interpretació Turística (661359688) o a través nostre (615986919) abans de l’11 de juliol. L’últim paga doble!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada