dimarts, 27 de novembre del 2012

Dotze treballs opten al IX Premi d'Investigació



L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida ha tancat el termini de presentacions de projectes per a participar en el IX PREMI D'INVESTIGACIÓ, al que enguany s'hi han presentat dotze treballs.
El premi, convocat en col·laboració amb l’Ajuntament d'Ontinyent, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida i la Caixa d'Estalvis d'Ontinyent, té l'objectiu d'ajudar a la realització d'estudis sobre la realitat comarcal que contribuïsquen a un millor coneixement prospectiu de la Vall d'Albaida i, si escau, la seua interrelació amb l’exterior.

El premi consisteix en una beca de 3.000 euros al projecte d'investigació original que tracte sobre algun dels temes següents: socioeconomia, sociologia, política (interrelació amb les Comarques Centrals Valencianes, vertebració comarcal...), patrimoni, cultura, art, educació, infraestructures (tren, comunicacions viàries...), recursos naturals (sostenibilitat, aigua,....) o d'altres, sempre que estiguen referits a la Vall d'Albaida, al seu passat, al present o fent projectes de futur.

El jurat està format en aquesta convocatòria pel Rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar; l’historiador Josep R. Segarra; la filòloga Conxa Penadés; el secretari general del Centre UNESCO de València, José Manuel Gironés; i la investigadora en medicina Imma Molina. A més, en formen part també el president de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades. La presidenta de I'IEVA ho serà també del Jurat.

La resolució del concurs es farà pública abans del 31 de desembre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada