dimarts, 6 de novembre del 2012

Setmana activa



Amigues i amics,

tornem a tindre una setmana animada quant a activitats, que comencen aquest dijous i no acabaran fins diumenge.

La primera de les propostes és la presentació del llibre "El mirall pautat", un recull extensíssim d'aforismes, dites, expressions, frases fetes, locucions, modismes, parèmies, proverbis, refranys i versets de temàtica musical. El treball és obra d'Amparo Blas i de Frederic Oriola. Serà dijous 9 de novembre a les 20.30 h al Conservatori de Música d'Ontinyent.

Seguirem divendres 9 de novembre amb la segona de les conferències del cicle "50 anys de 'Nosaltres els valencians'". En aquesta ocasió tindrem la presència de l'historiador i editor Vicent Olmos, amb la conferència "D'un llibre, d'un país. Fuster i nosaltres", a la sala d'actes del Museu Internacional de Titelles d'Albaida, a les 19.30 h.

I el remat de la festa és la nostra participació en la XIII Fira Gastronòmica de la Vall d'Albaida, del 9 a l'11 de novembre, en què hi serem presents amb una parada on mostrarem les nostre publicacions, especialment el recentment publicat Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de 2013. Ja sabeu que els socis en teniu de gratuïts, de manera que podeu aprofitar la visita a la fira per a recollir els vostres exemplars.


Vos hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada