dimecres, 13 de febrer del 2013

SOPAR ANUAL DE L’IEVA




Un any més, ve un dels moments en què vos comboiem a participar de la itinerància social i gastronómica que representen els nostres sopars de socis i sòcies. Ja ho sabeu: menjar, beure, però també saludar, conversar, fer-se escoltets… això que en diem “fer vida social”. Com és habitual, aprofitarem per a lliurar el premi Fer Comarca que atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que  destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida.
La persona que el rebrà enguany és ben coneguda de tots, a pesar de la seua discreció proverbial. Josep Talens, des del departament de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ha posat els fonaments de l’edifici que aplega gran part de la vida cultural de la comarca, i que hui encara apuntala i promociona. Trobades comarcals, premi de literatura erótica, mostra de titelles, mostra de teatre… tot passa, de manera eficient, per les seues mans.

Aquest 2013 es compleixen 20 anys de la mort del gran poeta de Burjassot. Vicent Andrés Estellés es va morir en març de 1993, i l’aniversari no passarà de llarg. La Vall d’Albaida també el recordarà, i nosaltres ho comencem a fer amb la presentació del CD ‘Demà serà una cançó’ editat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, una recopilació de 20 cançons de cantants i grups que musiquen poemes d’Estellés: Ovidi Montllor, Araceli Banyuls, Carles Barranco, Remigi Palmero, Al Tall, Maria del Mar Bonet, Celdoni Fonoll, Carraixet o Mirna, entre altres. I entre aquests ‘altres’ hi ha Paco Muñoz, qui ens acompanyarà per parlar-nos del disc i del poeta.

I, a tot açò, on anem enguany? A Benissoda, a l’hotel-restaurant la Sitja (C/ Canonge Revert, 5). Recordeu que és divendres 22 de febrer, a les 10 de la nit.

Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (15 euros) al compte de l’IEVA 2045 6101 98 3000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 20. I no vos encanteu que ja sabeu què diuen: qui s’encanta, no les tasta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada