dimecres, 25 de setembre del 2013

Un concurs innovador

Dissabte 5 d'octubre podreu participar en un concurs innovador amb què l'editorial El Toll vol fomentar la lectura: es tracta, justament, del primer Concurs de Lectura, plantejat com un "certamen participatiu, original, fresc i innovador".

L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida col·labora en aquesta primera edició del concurs, en què tots els participants llegiran un mateix text, proporcionat en forma de llibret per la pròpia editorial. Acabada la lectura, un breu qüestionari ajudarà el jurat a valorar la comprensió lectora, coneixement del lèxic, o capacitat de síntesi (entre altres aspectes) dels participants.

El concurs tindrà lloc en dues parts. La primera serà a la seu de l'editorial, al carrer del Pare Fullana B-I d'Ontinyent, a les nou del matí. La part de comprensió lectora es farà a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, i l'editorial lliurarà un únic premi de 350 euros i un diploma.

Tots els detalls del concurs els podeu consultar en aquesta pàgina.

1 comentari:

  1. Cal comentar d'entrada la bona voluntat i bona fe dels membres de l'IEVA per tal de col·laborar en iniciatives que, d'entrada, són lloables. I dic "d'entrada", perquè contrariament al que l'editorial El Toll publica al seu blog, el concurs va ser un engany en tota regla, fet amb premeditació i traïdoria. En tot moment es va ocultar que hi havia un preu d'inscripció i, diguen el que diguen, es va fer de forma conscient per atraure un nombre de gent important. El cinisme que van manifestar els responsables de l'editorial es volgué dissimular amb paraules de disculpa o, com ara, tirant pilotes fora i acusant els altres o lamentant-se per les dificultats i errades d'una primera convocatòria.
    La paraula engany defineix suficientment el que va passar.

    ResponElimina