dimarts, 8 d’octubre del 2013

L'IEVA amb la setmana Estellés d'Ontinyent

Ontinyent dedica la setmana que ve al poeta Vicent Andrés Estellés amb diferents activitats. Nosaltres hi participarem amb la conferència de Toni Espí: "L'Estellés que més m'estime. Més enllà del 'Llibre de Meravelles'"
Dimarts 15 d'octubre, 19.30 h, a la sala de reunions del Teatre Echegaray.

A més, el nostre soci Emili Casanova, en farà una altra la vespra, dilluns 14, al MAOVA a les 19.30 h, sobre 'La creativitat lèxica de Vicent Andrés Estellés'.

Dissabte, és el torn del concert coorganitzat pel nostre soci Josep Albinyana. Un concert en què Pau Alabajos presenta el seu treball 'Mural del País Valencià', i Pau Miquel Soler ofereix el seu nou disc 'L'amor o la guerra', tots dos sobre poemes d'Estellés. Al teatre Echegaray, 22.30 h.

I més encara: Miquel A. Múrcia, membre de la junta directiva de l'IEVA, estrena diumenge 20 a les 19.00 h, a la Sala Gomis 'Inventari Estellés. De Burjassot al món', un espectacle format per diverses peces de música de cambra per a piano, clarinet, música electroacústica, amb dansa i recital poètic a càrrec de la periodista Amàlia Garrigós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada