divendres, 25 d’octubre del 2013

Presentem el calendari 2014!!!

Amigues i amics:

Finalitzat el procés de preparació del Calendari de Tradicions, Gastronomia i Festes de la Vall d’Albaida de 2014, ha arribat l’esperat moment de la presentació al públic.

Per tant, vos esperem el pròxim dijous 31 d’octubre, a les set i mitja de la vesprada, a l’Hotel l’Estació de Bocairent.

El Calendari, que amb els seus catorze anys d’història s’ha convertit en tot un referent a la nostra comarca, es podrà adquirir a la mateixa presentació, així com en la Fira Gastronòmica d’Ontinyent -del 8 al 10 de novembre-, en algunes llibreries i en les presentacions que es faran en altres municipis valldalbaidins. A més, els socis de l’IEVA podran recollir els seus exemplars en els actes esmentats.

La tasca de coordinació del catorzé Calendari l’han realitzada Daniel Alfonso, Maria Josep Garcia, Ximo Urenya i Pep Albinyana. De col·laboradors n'hem tingut a muntó, gent que ha aportat fotografies per a il·lustrar els oficis que són necessaris per gaudir de la festa, i qui ha fet els textos que en parlen: Pep Albinyana, Jerónimo Aleman, Daniel Alfonso, Pep Alfonso, Jordi Arrue, Col·lectiu l’Olla, Anna Cuquerella, Pep Estornell, Foto-Vidal, Lluïsa Gallego, Maria Josep Garcia, Miguel A. Ibars, Xavi Mollà, Miquel Àngel Múrcia, Joan J. Payà i Mara Vicent.

L’estudi que analitza el tren Xàtiva-Alcoi en el seu 111é aniversari és obra de Basilio Álvarez, mentre que Casimir Romero ha recopilat receptes de cuina medieval de l’antiga Corona d’Aragó.

L’IEVA vol reconéixer el treball de disseny i maquetació del calendari, i la paciència oferida per l’ollerià David Palmer. Finalment, la impressió l’ha duta a terme Imprimint La Vall. I han participat també en aquest treball en equip Àngel Canet, qui ha recopilat les frases fetes, així com Dolors Sanchis, Salva Sanchis, Álex Ordinyana, Hilari Prats, Juli Fenollar, Josep Penadés i molts altres amics.

1 comentari:

  1. Estic molt decepcionat amb l'edició del calendari 2.014
    Considere que l'IEVA deuria tindrer molta cura de l'autoritat intelectual de les obres, tant articles com fotografies, que formen part del calendari.
    En algunes fotografies no correspon el nom indicat en el calendari al verdader autor de la fotografia, cosa que deixa en entredit la credibilitat de l'IEVA.
    Carlos Soler

    ResponElimina