dimecres, 20 de novembre del 2013

L'IEVA participa en la 3a Universitat d'Hivern d'Ontinyent

L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida participa enguany en l'organització de la Universitat d'Hivern (programa en pdf) que per tercer any consecutiu convoquen la Universitat de València i la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida. Amb el lema 'La sostenibilitat territorial com a repte', s'hi oferiran deu conferències i dues taules redones a càrrec de docents de la universitat i d'agents socials, estructurats en tres seminaris: Educació i Sostenibilitat, Sostenibilitat a la Vall d'Albaida, i Economia i Sostenibilitat. També s'hi han programat dues visites guiades: una a Carrícola i l'altra a l'hort social el Raboser. Totes les activitats són de caràcter gratuït i d'accés lliure.

L'IEVA coordina la taula redona de dijous 28 sobre activitats madiambientals sostenibles, a què s'ha convidat a parlar Joan Cascant, de Microvinya; Raquel Gil, de l'empresa Naturfoc; Adrian Pastor de l'associació Ventalls Naturals; i Vicent Guerola d'Ecoxarxa; moderats per Gemma Pella, representant de la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida. A més, dimecres 27 guiarem la visita a Carrícola com a exemple de poble sostenible.

La 3a Universitat d'Hivern d'Ontinyent es celebra del 25 al 29 de novembre, al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la capital de la Vall d'Albaida.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada