dimarts, 12 de novembre del 2013

VIII Espai Despuig

Aquest dissabte 16 de novembre celebrem a Otos el VIII Espai Despuig, conjuntament amb l'Institut Ramon Muntaner (IRMU).

L'Espai Despuig d'enguany se centra en l'associacionisme cultural i en el seu paper en la societat actual. Ha estat capaç d'adaptar-se als canvis?

L'activitat començarà a les deu del matí amb una visita guiada a la ruta dels rellotges de sol d'Otos i continuarà a les dotze del migdia amb la taula rodona "El paper de l'associacionisme cultural en el segle XXI" al Palau de Sant Josep.

En aquesta taula rodona intervindran Josep Vicent Frenchina, president de la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals Valencians (FIECOV); Emma Rodrigues, presidenta de l'Associació d'Amics de la UNESCO d'Alcoi; Josep Almeria, president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana; un representant de la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida; un portaveu de les associacions culturals de la comarca, i Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i vicepresident de l'IRMU. La moderació anirà a càrrec de M. Josep Garcia (IEVA).

Per a després hi ha previst un dinar a Ca les Senyoretes (12 euros) al qual us hi podeu afegir si voleu, a través del telèfon del restaurant: 962358032.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada