dimecres, 12 de febrer del 2014

Un any més, quedem per a sopar



Ja som a febrer, i això en el cas de la nostra entitat significa que toca fer aquesta convocatoria per al sopar de socis i sòcies, en el qual com és tradicional lliurem el premi Fer Comarca que atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que  destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida.

Enguany, el premi va a parar a mans plurals, perquè és una associació, i femenines, perquè totes són de dones. I feministes, ja que parlem del Col·lectiu de Dones Malva, que justament aquest 2014 compleix vint anys d’existència durant els quals han mirat la nostra comarca amb esguard de dona conscient i compromesa. El premi, personalitzat en aquesta associació, volem que signifique també el nostre reconeixement a tots els col·lectius de dones que treballen des de la Vall d’Albaida.

El sopar el farem a Albaida, al restaurant los Arcos (al carrer del Donant de Sang, s/n), a les 21.30 h del divendres 28 de febrer.

Per a assistir al sopar cal fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA 2045 6101 98 3000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 24, si no voleu quedar-vos baix taula.

Estrenem president

El sopar serà també el primer acte de l’IEVA en què ja actuarà com a president Josep Calatayud, qui ha substituït M. Josep Garcia en el càrrec. La substitució estava ja prevista des de la formació de la junta directiva elegida en l’assemblea de 2012, i ara s’ha formalitzat, amb el suport també de l’assemblea de socis celebrada el 25 de gener passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada