dimarts, 15 d’abril del 2014

L’IEVA col·labora amb l’exposició fotogràfica “30 anys de reivindicacions i promeses incomplides”




Salvem el tren portarà a Ontinyent l’exposició fotogràfica sobre la línia Xàtiva-Alcoi. L’exposició recull 50 fotografies que ens parlen dels últims 30 anys de la línia de tren que vertebra la comarca de la Vall d’Albaida. Les fotografies són de membres de la Plataforma i de periodistes gràfics com ara Pepe Soto, Paco Grau, Juani Ruiz o Josep Fuster. 
 
L’IEVA col·labora activament en la difusió de les infraestructures de la Vall d’Albaida, tant culturals com econòmiques, i per la qual cosa considerem important tot allò que afecta els serveis públics vertebradors de la zona. No debades hem dedicat la secció històrica del nostre Calendari de Festes, Tradicions i Gastonomia 2014 al 111 aniversari d’aquest tren.

Per tant des de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convidem a visitar l’exposició que s’inaugurarà el pròxim dimecres 16 d'abril a les 19:30 hores, i romandrà oberta fins al divendres 9 de maig de 2014 al Palau dels Barons de Santa Bàrbara d’Ontinyent, al carrer de Maians, 26-baix.


L'horari d'obertura serà el següent:
- de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:30 h;
- de dimarts a dissabte, de 18:00 a 21:00 h;
- diumenges i festius romandrà tancada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada