dimecres, 10 de desembre del 2014

L'IRMU publica les intervencions en el VIII Espai Despuig, celebrat a Otos l'any passat

El 16 de novembre de l'any passat, l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida va organitzar a Otos la VIII Edició de l'Espai Despuig, taula rodona que celebra anualment l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i que se centra en temes d'interès pels centres d'estudis.

Ara l'Institut Ramon Muntaner ha editat la publicació que recull les aportacions dels participants en aquella taula rodona, dedicada al paper de l'associacionisme cultural en el segle XXI, i que va abordar qüestions com: Ha estat capaç d’adaptar-se als canvis? Ha patit moltes transformacions? Com s’ha vist afectat per la crisi? En què pot contribuir a superar-la? Quina és la seva repercussió en el seu entorn més immediat?

Les reflexions i intervencions es veuen publicades un any després sota el títol El paper de l’associacionisme cultural en el segle XXI i conforma el VIII volum de la col·lecció Espai Despuig. Hi intervenen M. Josep Garcia, presidenta de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida; Josep Vicent Frechina, president de Federació d’Instituts d’Estudis comarcals del País Valencià (FIECOV);
Emma Rodríguez, presidenta del Club d'Amics de la Unesco d'Alcoi; Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i vice-president segon de l'IRMU; Josep F. Almeria, president de la Federació de Societats Musicals del País Valencià; Rafael Cano, de la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida; i Carmen Domènech Boscà, vocal de la Junta de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida.

El text complet d'aquesta edició de l'Espai Despuig, i de les anteriors, es pot consultar des de www.irmu.org/projects/despuig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada