dimecres, 4 de febrer del 2015

Presentació del llibre 'Lluitant contra l'oblit'

L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida participa en l'organització de la presentació del llibre 'Lluitant contra l'oblit', de la periodista Laura Ballester, una investigació sobre l'accident del metro de València del 3 de juliol de 2006. El llibre descriu els esdeveniments tràgics d'aquell dia, i també tots els interrogants que s'han suscitat arran de la invesigació i els dubtes sobre la pròpia investigació; l'opacitat informativa dels mitjans públics, l'absència de respostes per part de l'administració...

L'acte serà, a més, un homenatge a l'Associació de Víctimes del Metro 3J, que han mantingut la lluita constant des de l'accident reclamant saber la veritat i exigint responsabilitats. Per això, a més de l'autora del llibre, seran presents la presidenta de l'associació, Beatriz Garrote, i els membres de l'entitat Paco Manzanaro i M. José Gilabert.

Miquel Àngel Múrcia, membre de la Junta Directiva de l'IEVA, és un dels artistes que participarà en les accions artístiques que compondran l'homenatge. Amb la d'ell, n'hi haurà també de Josep Sanchis, Júlia Cambra, Simó Pere Campos, Luci Juan, Almudena Francés, Jordi Oviedo, Josep M. Andrés, El Regall... entre més.

La presentació i homenatge tindrà lloc aquest dissabte dia 7 de febrer, a les 19.00 h, a la Sala Gomis d'Ontinyent, organitzat també pel Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, l'Ajuntament d'Ontinyent i Muntis Oci Personalitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada