dimecres, 11 de febrer del 2015

Sopar de socis i premi Fer Comarca


 
Diu el nostre refranyer que febrer el curt és més mal que un turc. Però febrer és també el mes en què cada any els socis i els amics de l‘Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ens ajuntem al voltant de taules per a compartir un sopar i una conversa.

Enguany anirem a sopar a Ontinyent, i com és habitual, lliurarem el premi Fer Comarca que cada any atorguem a una persona, col·lectiu o entitat que  destaca per la seua tasca en favor de la Vall d’Albaida.
En aquesta ocasió, el premi el rebrà el Projecte Trèvol, que en aquests vint anys d’existència ha desenvolupat estratègies i serveis per a la integració en la nostra societat de persones amb discapacitats psíquiques, en un àmbit comarcal d’actuació. La distinció la rebrà la Fundació Trèvol, en tant que institució aglutinadora de tots els actors intervinents en el projecte, des d’usuaris a patrocinadors, passant per gestors i professionals.
El sopar el celebrarem al restaurant Casa Seguí d’Ontinyent, a les 21.30 h del divendres 27 de febrer.

Per a assistir-hi heu de fer la reserva corresponent. Feu l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i aviseu la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692. Tot això abans del dia 25, que en acabant tot són presses i correres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada