dimarts, 14 de juny del 2011

Calendari 2012

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida està treballant ja en l’edició del pròxim Calendari de Gastronomia, Tradicions i Festes de la Vall d’Albaida. L’any 2012 anirà dedicat a les festes de foc que es viuen a la nostra comarca, de forma que a la pàgina de cada mes apareixerà la imatge i la corresponent explicació d’alguna de les celebracions que tenen el foc com a element central. A més, el calendari commemorarà un fet històric per al nostre territori, com és el segon centenari de la Guerra del Francés a la Vall d’Albaida, així com el també bicentenari de l’aprovació de la Constitució de Cadis, coneguda com ‘la Pepa’.

El Calendari s’ha convertit en la publicació estrella de l’IEVA que, any rere any, no pot faltar a les cases dels valldalbaidins. Enguany estarà dissenyat pel conegut fotògraf Xavi Mollà.

L’equip de redacció considera que el projecte, en formar part ja de la tradició de la Vall, és un poc de tots, de manera que convida tot lo món a participar-hi fent-nos arribar informació diversa i actualitzada dels 34 municipis de la nostra comarca. En aquest sentit, l’IEVA proposa que ens envieu (fins al dia 30 juny) a través del correu electrònic ieva@ieva.info totes aquelles dades que considereu interessants d’associacions, entitats i localitats com ara els aniversaris destacats, commemoracions programades o les dates de les festes a celebrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada