dimecres, 10 d’octubre del 2012

L'IEVA col·labora amb la CEVA en una jornada sobre Custòdia del Territori

 L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida col·labora amb la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida (CEVA) en l'organització d'una trobada comarcal per a posar en contacte les entitats que actualment treballen l'anomenada Custòdia del Territori, un conjunt d’instruments utilitzats per organitzacions socials i ciutadanes per a conservar la natura, el paisatge i el patrimoni cultural de llocs concrets, amb la col·laboració dels propietaris d’aquests espais.

La jornada, coordinada amb Avinença, servirà per a donar a conèixer noves fórmules de gestió del territori, impulsades des de l’administració pública amb el protagonisme de la societat civil.

Estructurada en dos blocs, tindrà lloc a l'Ametla de Palla, a Carrícola, dissabte 20 d'octubre, a partir de les 10 del matí, amb la participació de tècnics municipals, propietaris de territories custodiats i entitats que ja són a la xarxa valenciana de la custòdia. El primer bloc detallarà el concepte de custòdia del territori i s'hi presentaran les entitats que treballen a la comarca. El segon es dedicarà a aclarir dubtes i consensuar un model comarcal.

A la vesprada es farà un diàleg obert en què un propietari d'una finca, un membre d'una entitat de custòdia i un representant de l'administració pública debatran el model amb la participació del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada