dissabte, 13 d’octubre de 2012

Conferència de José M. Gironés

El cicle ESPAI D'OPINIÓ, amb què l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida proposa a la societat de la nostra comarca crear àmbits concrets de reflexió i de diàleg, torna amb una proposta de la mà de José Manuel Gironés, qui ens oferirà la conferència "Lectio UNESCO: crisi, rebel·lió i canvi al Mediterrani. Les coordenades d'Ontinyent".

Com naix i què és la UNESCO. La relació fonamental que hi té el món mediterrani. La crisi extensa que ho modifica tot en aquest àmbit. I l'àmbit més concret d'Ontinyent des d'on mirar-ho tot, com a talaia i com a resultat. Un viatge en forma de zoom per plantejar-se el món "glocal".


José Manuel Gironés Guillem
(Ontinyent, 1945) és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra i doctor en Comunicació per la Universitat Complutense de Madrid. A hores d'ara és director del Centre UNESCO de València i diregeix el programa de televisió de la Universitat Politècnica de València "Foro Mediterráneo".

L'acte es farà divendres 19 d'octubre a la Sala d'Actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida (Carrer de Sant Francesc, 3 baix, 3 d'Ontinyent), a les 19.30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada