dimarts, 2 de juliol del 2013

Sopar d'estiu


Benvolguts i benvolgudes:

No es tracta de discutir si la poca calor que de moment estem passant és millor, o si per tal de poder parlar d’estiu és preferible haver de maleir la calda, bascosa o ‘aponentà’. Oficialment i indiscutiblement hem arribat al temps de la calor, i això ja fa dos anys que ho celebrem amb un sopar al ras.

Socis, sòcies, amics, amigues, coneguts, saludades, curiosos… tot lo món que vulga aplegar-se al voltant de les taules en bona companyia será ben rebut. Enguany ens trobarem al bar Atenea de la plaça del Barranquet d’Ontinyent, divendres 5 de juliol, a les deu de la nit, després de la conferència d’Agustí Ribera que tancarà el cicle de conferències sobre la Guerra Civil.
Recordeu que la conferència és a les vuit al MAOVA d’Ontinyent, on també hi sereu ben trobats.

Ja sabeu que els nostres sopars van més enllà del pur  tràmit alimentari: són un acte de vida social. I enguany volem omplir-lo de poesia, que la duran de casa Pep Alfonso i Salvador Lauder, acompanyats per la guitarra de Ferran Dal Rov, i que vos comboiaran a llegir-ne o a fer-ne o a cantar-ne o … imaginem coses entre tots.

Com és d’entendre, perquè tot baja bé hauríem de saber quants en serem. Per això vos demanem que ens aviseu si vindreu a sopar (12 euros) a través del telèfon 615986919 o del correu ieva@ieva.info, abans del 4 de juliol.

Ja s’hi val a apuntar-se!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada