dimecres, 28 de maig del 2014

“Les Comarques Centrals Valencianes: empresa, transport i indústria”




Nou Espai d'Opinió, a càrrec de Pau Caparrós, de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa. L’acte el presentarà Vicente Mompó, membre de la Junta Directiva de COEVAL.



En aquesta ocasió volem crear debat sobre les infraestructures que vertebren l’espai econòmic de la zona i l’entorn més pròxim, les comarques centrals. És per això que hem proposat un tema com el de l’empresa, el transport i la indústria de la Vall d’Albaida de la mà del sociòleg Pau Caparrós.

Llicenciat en sociologia urbana per la Universitat d’Alacant, Pau Caparrós i Gironés és actualment professor associat del Departament de Sociologia i Antropologia Social de  la Universitat de València. És el director d’estudis i projectes de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa des de l’any 2002. Entre altres projectes, coordina l’Observatori de  l’Euroregió de l’Arc Mediterrani.

Entre les seues publicacions podem destacar “Fragmentació social a les ciutats. Apunts per a l'estudi de la dualitat a les nostres ciutats”, en Revista Catalana de Sociologia. n. 14, juny 2001. És autor del capítol “La burgesia valenciana” en “País  Valencià Segle XXI”. Ed. Publicacions de la Universitat de València. 2009, i fou el coordinador en 2010 del “Llibre Blanc de les Infraestructures de l’Arc Mediterrani”. Ed. 3i4.

L’acte serà aquest divendres 30 de maig a les 19.30h a l’Antic Dipòsit-Teatre Cervantes, al carrer de la Cendra, 16, de l’Olleria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada