dimarts, 24 de juny del 2014

Presentació del IV Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida

L'any 1996 es va celebrar a Aielo de Malferit el I Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida. La primera de moltes conseqüències positives que va tindre fou la creació de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA).

Ara posem en marxa una nova convocatòria d'aquestes trobades d'estudi i difusió, la quarta ja, amb la intenció d’oferir una oportunitat més a la reflexió, a l’anàlisi i a l’estudi de la realitat i la trajectòria històrica de la nostra comarca. Amb això es pretén ampliar horitzons i augmentar el bagatge dels nostres coneixements. Per això aquesta és una convocatòria oberta, i per a això invitem les institucions, col·lectius i persones de la Vall d’Albaida i totes aquelles de fora de la Vall que poden aportar la seua contribució en qualsevol dels aspectes de la seua activitat científica, associativa, econòmica, docent, etc.

Amb eixa voluntat de sumar esforços i voluntat us invitem a participar en aquest IV Congrés d'Estudis de la Vall d'Albaida.

I podeu començar ja mateix, perquè divendres que ve fem la presentació oficial del congrés, a les 17.30 h a l'Auditori Municipal de Benigànim. En l'acte hi intervindran Josep Calatayud, president de l'IEVA; José A. Calabuig, regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Onitnyent; Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent; Juan Puchades, batle de Benigànim i president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida; i Jorge Hermosilla, vice-rector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

A més, s'hi presentarà presentar el llibre 'Industria textil y crecimiento regional: la Vall d'Albaida y el Comtat en el s. XV' del doctor en Història Medieval J. Antoni Llibrer, a càrrec de l'autor i de Juan L. Gandia, vice-rector d'Economia de la Universitat de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada