dimecres, 11 de juny del 2014

Arriba a Ontinyent l'exposició sobre la Vall d'Albaida

La Universitat de València i el Campus d’Ontinyent presenten en col·laboració amb l’Institud d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) una exposició itinerant sobre els principals aspectes que configuren els trets característics de la comarca de la Vall d’Albaida.
 
L’exposició mostra diferents aspectes de la Vall d’Albaida com són els trets geogràfics (orografia, sòls, hidrografia, pluviometria, demografia, regadius tradicionals), històrics (poblament prehistòric, història del segle XX), filològics (onomàstica), artístics (arquitectura senyorial, art urbà, representació fotogràfica), econòmics (indústria, ferrocarril Xàtiva- Alcoi), ecològics (aus, flora, senderisme) i, sobretot, socials (comunicació audiovisual, relació de la Universitat de València amb el territori, esports tradicionals, mestres i escoles, associacionisme i festes).

Aquest treball ha estat realitzat pel vice-rectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València en col·laboració amb l'IEVA.

L'exposició s'inaugura a Ontinyent aquest dimecres 11 de juny, a les 13.00 h al MAOVA, on s'hi podrà visitar fins al 28 de juny. Amb anterioritat, s'ha pogut contemplar ja a Albaida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada