dijous, 27 d’agost del 2009

II Jornada sobre les Danses de la Vall d’Albaida






El Grup de Danses “La Balleruga” d’Alfarrasí, amb la participació de l’Ajuntament d’Alfarrasí i de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, han organitzat la II Jornada sobre les Danses de la Vall d’Albaida pel proper dissabte dia 29 d’agost.

La jornada vol continuar la que tingué lloc l’any passat a la població d’El Palomar i es fa a Alfarrasí perquè aquest poble serà el que acollirà enguany l’Aplec o Trobada de les Danses de la Vall d’Albaida en el proper mes de setembre.

Els actes tindran lloc en el Centre de Cultura, i s’encetaran a les 11 del matí amb la presentació del cartell de la XXXII Festa de la Dansà 2009. Seguidament, realitzarà una xarrada el prestigiós dolçainer Joan Martínez, que tindrà per tema “La dolçaina en la Vall d’Albaida i en les Danses”.

Després, Pilar Dauder oferirà un taller que girarà al voltant de les diferents maneres de posar-se el mantó de Manila.

En acabant, tot aquell qui ho desitge pot participar en el dinar, que tindrà lloc en la Piscina d’Alfarrasí a un preu de 12 euros.

Per la vesprada es reprendrà la Jornada amb la celebració d’una Taula Redona que tindrà la música de les Danses com a tema central. Està previst que hi participen Joan Carles Colomer, cantautor, Jesús Barranco, guitarrista i membre fundador de “La Gent del Desert”, un membre de la rondalla “Cardaors” i dos representants de les bandes de música d’Alfarrasí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada